НачалоНовини 2018/07Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

17.07.2018 - Наказание ПРОБАЦИЯ за лицето, забило мачете в стъклото на автомобил на РДГ - Берковица

Приключи наказателното производство, образувано във връзка с грубото нападение на 04.01.2018 г. над горски инспектори на Регионална дирекция по горите – Берковица. 

Районен съд – Мездра одобри сключеното споразумение между обвиняемия Г.Х.П. и Районна прокуратура – Мездра, с което на виновното лице е наложено наказание ПРОБАЦИЯ със „Задължителна регистрация по настоящ адрес“ и „Задължителни срещи с пробационен служител“ за срок от 14 месеца. Вещите, послужили за извършване на престъплението и добитата дървесина са отнети в полза на Държавата. 

Наказателното производство беше образувано във връзка с извършено нападение над горски служители от група роми. При проверка на конска каруца, натоварена с дърва за огрев и движеща се по черен път в землището на с. Струпец, общ. Роман, беше забит нож тип „мачете“ в предното стъкло на служебния автомобил на РДГ – Берковица и повредени предното панорамно стъкло, арматурното табло и предна дясна колона на автомобила.

Наказателното производство беше образувано във връзка с извършено нападение над горски служители от група роми при проверка на конска каруца, натоварена с дърва за огрев и движеща се по  черен път в землището  на с. Струпец, общ. Роман. Нож тип „мачете“ беше забит в предното стъкло на служебния автомобил на РДГ – Берковица и повредени предното панорамно стъкло, арматурното табло и предна дясна колона на автомобила.

 
 
 

Коментари

Публикувай коментар

Заглавие:
Текст:
Псевдоним:
Е-мейл:
Код за сигурност